Fixura on vertaislaina netissä 21-68 -vuotiaille

Vertaislaina on lainapalvelu verkossa jonka kautta voi hakea vakuudetonta lainaa. Seuraavaksi kerromme Fixura –lainan ehdoista lisää ja miten vertaislaina toimii käytännössä.

Kuinka paljon Fixura –lainaa voi saada

Fixura –laina liikkuu 1000 – 10 000 euron välillä. Hakemus tehdään Fixuran verkkosivuilla käyttämällä helppoa hakukenttää jossa valitsimia voi siirrellä tarkastellakseen muuttujien vaikutusta esimerkiksi lainan kuukausierään. Lainan korko voi olla jopa 6% ja korkeimmillaan vain 27%. Verrattuna vanhanaikaisiin pikavippeihin, Fixuran kaltaisten vertaislainojen ehdot voivat olla asiakkaalle edullisemmat, joka tarkoittaa että myös kuukausittainen kuukausierä säilyy järkevällä tasolla.

Fixura –lainan kustannukset

Kyseisen vertaislainan päälle tulee myös avausmaksu joka on niin ikään sidoksissa haetun lainan määrään. Ajatellaan esimerkiksi että lainan hakija hakisi lainaa maksimimäärän mukaan eli 10 000 euroa. Mikäli korkoprosentiksi sovitaan maksimi 27 prosenttia ja maksuajaksi täysi maksuaika 60 kuukautta, kuukausittainen lyhennyserä olisi 327.52 euroa kuussa. Tällöin tilin avausmaksu olisi 750 euroa ja lainan todellinen vuosikorko 41.02%. Kaikkiaan takaisin maksettavaksi tulisi yhteensä 19 651.19 euroa.

Mikäli asiakas taas hakee lainaa esimerkiksi kodinkoneiden hankintaan, pienempi summa saattaa hyvin riittää. Tässä tapauksessa, mikäli lainaa haetaan vain 2000 euroa ja sen pystyy maksamaan 24 kuukaudessa takaisin, tilin avausmaksu tippuu huomattavasti. Esimerkiksi 20% koron valitessaan asiakkaan todellinen vuosikorko olisi 44.53% ja kuukausimaksuksi tulisi 110.62 euroa. Erät olisivat yhteensä 2655.02 euroa. Mikäli asiakas ei ole tottunut laskemaan sitä mikä korko tulisi itselle edullisimmaksi, tässä auttaa Fixura vertaislaina -sivuston maksusuunnitelma –välilehti. Sieltä voi tarkistaa laskelmia siitä kuinka koron nostaminen tai laskeminen vaikuttaisi omiin lainan kustannuksiin. Saimme yhdelle lainalle 24 eri esimerkkiä eri koroilla.

Kuka voi saada vertaislainaa

Fixuraa voi hakea 21-68 –vuotiaat henkilöt jotka ovat aiemmin hoitaneet raha-asioitaan täsmällisesti. Hakijan pysyvä osoite tulee olla Suomessa ja voimassaolevat verkkopankkitunnukset.

Fixura asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu toimii suomen kielellä ja nopeiten yhteyden saa esimerkiksi verkkosivujen chat –ikkunaa käyttämällä. Asiakaspalvelu on auki arkisin maanantaista perjantaihin kello 9 – 16. Heille voi soittaa numeroon 020 7344 530 ja mikäli haluat mieluummin lähettää sähköpostia, sen voi osoittaa osoitteeseen info@fixura.fi.