Joukkorahoitus Fellow Finance: lainaa yksityisille sekä yrityksille

Fellow Finance on tunnettu, Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu. Palvelun kautta on palveltu jo yli 170 000 asiakasta ja rahoitettu lainoja jo yli 105 miljoonan edestä. Lainoja voivat hakea niin yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin. Lisäksi jos olet kiinnostunut lainasijoittamisesta lainan hakemisen sijaan, Fellow Finance tarjoaa vakaan ja turvallisen sijoituskohteen. Palvelun kautta onkin käsitelty jo yli miljoona sijoitusta lainoihin.

Kuinka se toimii

Lainan hakija valitsee Fellow Financen verkkosivuilta haluamansa lainan summan, laina-ajan sekä koron. Hakija voi sitten tarkastella sopivimpia lainatarjouksia, eikä tämä vielä sido hakijaa mihinkään. Kun laina on löytynyt itselle sopivilla ehdoilla, Fellow Finance hoitaa paperityöt ja lainan hakija voi nostaa lainaa. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain koron ja lainan lyhennyksen muodossa.

Fellow Finance yksityishenkilöille

Yksityishenkilöt voivat hakea kulutusluottoa 500 – 15 000 euron väliltä ja lainan korko pysyy kiinteänä läpi laina-ajan. Lainaa varten ei tarvitse antaa mitään vakuuksia eikä lainaan sisälly mitään piilokuluja. Voit kilpailuttaa lainan yksilöllisesti 5% korosta alkaen. Vertaislainaa saadaksesi sinun tulee olla 20-75-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja käytössä on suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset. Fellow Finance tekee arvion hakijan takaisinmaksukyvystä. Asiakkaat voivat siirtää laskun eräpäivää tai hakea lyhennysvapaata kirjautumalla sisään Fellow Financen järjestelmään yrityksen verkkosivuilla.

Joukkorahoituspalvelu yrityksille

Myös yritykset ovat tämän palvelun asiakkaita. Yrityslainaa myönnetään yksityishenkilöitä enemmän 5000 eurosta aina 1 000 000 euroon asti. Korko näissä lainasopimuksissa on lähtien 6%. Joitain yrityslainoja on mahdollista saada jopa ilman vakuuksia.

Joukkorahoituspalvelu sijoittajalle

Fellow Finance tarjoaa sijoittajille korkeaa korkotuottoa rajatulla riskillä. Lainapalvelun keskimääräinen vuotuinen korkotuotto on ollut yli 11%. Rajattu riski taas tarkoittaa sitä että mikäli lainan hakija ei maksa kulutusluottoaan takaisin, lainan tappio rajataan 30%:iin. Sijoittajat voivat saada myös korkoa korolle. Voit sijoittaa kuukausittaiset, keräämäsi korot ja lyhennykset helposti uusiin lainoihin ja kerätä korkoa korolle. Sijoituksen hajauttaminen on tehty helpoksi eikä avaus- tai merkintäpalkkioita ole. Hajauttaa voi jopa satoihin lainoihin valitsemillasi kriteereillä. Mikäli sijoittajalla tulee tarve nostaa rahat lainasijoituksista nopeasti, lainan voi myydä jälkimarkkinalla. Palvelu on täysin kuluton lainaa antaville sijoittajille.